אחרי שתנסו לא תוכלו לאכול פרגיות על האש בשום דרך אחרת...
מצרכים :
שמן זית
רוטב סויה
קטשופ
דבש
חרדל
שום
אופן הכנה:
לשפוך לקערה מעט שמן זית,
רוטב סויה (פחות מהשאר)
קטשופ ודבש אותה כמות מכ"א כ-5 כפות .
כפית חרדל
כפית שום כתוש
לערבב הכל
לטעום ולשפר טעמים. להזהר עם הסויה שלא יהיה מלוח מידי , תמיד ניתן לאזן ולשפר טעם עם תוספת קטשופ ודבש.
להשרות את הפרגיות במרינדה ללילה או מס' שעות לפני שעושים על האש.
(אף פעם לא ממש בדקתי כמויות שמתי לפי הטעם פעם הבאה אנסה יותר לבדוק כמויות)
מתכון מעולה :-)
השבמחקאני חייב להגיד שסמתי רסק עגבניות ולא קטשופ וגם לא נראה לי שזה חשוב כל כך ויצא מגעיל בטרוף!!!!!!!!
השבמחקאתה רציני? היית אוכל צ'יפס עם רסק עגבניות למשל? :-P
מחקברור שזה משנה רסק עגבניות או קטשופ! הרסק לא מספיק מתוק ובכלל לא נותן את אותו הטעם שקטשופ יתן.
השבמחקאם היית עושה לפי מה שרשום לא היה יוצא מגעיל!!
מתכון מעולה!!!
השבמחקהחברים התמכרו
אפשר להוסיף צ'ילי מתוק במקום הקטשופ?
השבמחקאפשר בלי קטשופ?
השבמחקאחד המתכונים הממכרים. ניסיתי יצא מעולה!! רק שמתי פחות דבש( 2 כפות) הולך להכין עוד לעצמאות
השבמחק