יום שני, 1 ביוני 2009

מרינדה לסטייק פרגית על האש







אחרי שתנסו לא תוכלו לאכול פרגיות על האש בשום דרך אחרת...



מצרכים :

שמן זית

רוטב סויה

קטשופ

דבש

חרדל

שום



אופן הכנה:

לשפוך לקערה מעט שמן זית,

רוטב סויה (פחות מהשאר)

קטשופ ודבש אותה כמות מכ"א כ-5 כפות .

כפית חרדל

כפית שום כתוש

לערבב הכל

לטעום ולשפר טעמים. להזהר עם הסויה שלא יהיה מלוח מידי , תמיד ניתן לאזן ולשפר טעם עם תוספת קטשופ ודבש.



להשרות את הפרגיות במרינדה ללילה או מס' שעות לפני שעושים על האש.
(אף פעם לא ממש בדקתי כמויות שמתי לפי הטעם פעם הבאה אנסה יותר לבדוק כמויות)




8 תגובות:

  1. מתכון מעולה :-)

    השבמחק
  2. אני חייב להגיד שסמתי רסק עגבניות ולא קטשופ וגם לא נראה לי שזה חשוב כל כך ויצא מגעיל בטרוף!!!!!!!!

    השבמחק
    תשובות
    1. אתה רציני? היית אוכל צ'יפס עם רסק עגבניות למשל? :-P

      מחק
  3. ברור שזה משנה רסק עגבניות או קטשופ! הרסק לא מספיק מתוק ובכלל לא נותן את אותו הטעם שקטשופ יתן.
    אם היית עושה לפי מה שרשום לא היה יוצא מגעיל!!

    השבמחק
  4. מתכון מעולה!!!
    החברים התמכרו

    השבמחק
  5. אפשר להוסיף צ'ילי מתוק במקום הקטשופ?

    השבמחק
  6. אפשר בלי קטשופ?

    השבמחק
  7. אחד המתכונים הממכרים. ניסיתי יצא מעולה!! רק שמתי פחות דבש( 2 כפות) הולך להכין עוד לעצמאות

    השבמחק

ארכיון הבלוג