האחיינית המתוקה שלי היתה בחוג בישול וקיבלה מתכון לפיצה
כולנו ניסינו שוב ושוב ונהנים כל הזמן
מצרכים לבצק:
1/2 3 כוסות קמח
2 כפות שמרי שמרית
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
2 כפות שמן זית
1/3 1 כוסות מים פושרים
לרוטב:
2 קופסאות רסק עגבניות קטן
מעט מים לדילול (כ-2-3 כפות)
אורגנו פלפל שחור מלח ושום לפי הטעם הרצוי.
בנוסף לציפוי
גבינה צהובה מגוררת. ותוספות לפי בחירה אם רוצים
אפשר להוסיף זיתים, טונה, תירס, עגבניות, פטריות, בצל כל אחד מה שהוא אוהב.
אופן הכנה:
את חומרי הבצק מערבבים ביחד בקערה גדולה ולשים לבצק אחיד.
רצוי להשהות במקרר שעה לפני אפיה.
בקערה לערבב את חומרי הרוטב.
לרדד את הבצק ולהניח בתבנית משומנת במעט שמן זית.
אני השתמשתי בתבנית המרובעת של התנור.
על הבצק שופכים את הרוטב ועליו מפזרים גבינה צהובה מגוררת + תוספות אם רוצים.
לאפות בחום גבוה 250 מעלות 20 דקות.
כולנו ניסינו שוב ושוב ונהנים כל הזמן
מצרכים לבצק:
1/2 3 כוסות קמח
2 כפות שמרי שמרית
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
2 כפות שמן זית
1/3 1 כוסות מים פושרים
לרוטב:
2 קופסאות רסק עגבניות קטן
מעט מים לדילול (כ-2-3 כפות)
אורגנו פלפל שחור מלח ושום לפי הטעם הרצוי.
בנוסף לציפוי
גבינה צהובה מגוררת. ותוספות לפי בחירה אם רוצים
אפשר להוסיף זיתים, טונה, תירס, עגבניות, פטריות, בצל כל אחד מה שהוא אוהב.
אופן הכנה:
את חומרי הבצק מערבבים ביחד בקערה גדולה ולשים לבצק אחיד.
רצוי להשהות במקרר שעה לפני אפיה.
בקערה לערבב את חומרי הרוטב.
לרדד את הבצק ולהניח בתבנית משומנת במעט שמן זית.
אני השתמשתי בתבנית המרובעת של התנור.
על הבצק שופכים את הרוטב ועליו מפזרים גבינה צהובה מגוררת + תוספות אם רוצים.
לאפות בחום גבוה 250 מעלות 20 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה