יום ראשון, 23 בינואר 2011

עוגת וניל עם נגיעות שוקולד מריר



מצרכים:


250 גרם חמאה רכה (חתוכה לקוביות)

1 וחצי כוסות סוכר

1 שקית סוכר וניל

4 ביצים

250 גרם גבינה לבנה

2.5 וחצי כוסות קמח תופח

100 גרם שוקולד מריר = חבילה אחת.


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות.


במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר למרקם של קרם.

מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה.

מוסיפים מחצית מהקמח ומעבדים,

מוסיפים את הגבינה ומעבדים,

ואז את יתרת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.


לוקחים שוקולד מריר חבילה אחת ושוברים לקוביות (השתמשתי בפטיש שניצל)

מפזרים קצת קמח על השוקולד (אומרים שזה גורם שלא ישקע לתחתית העוגה) - מקמחים.

מכניסים למיקסר לתערובת ומפעילים על קיפול פעמיים שלוש.



משטחים בתבנית אינגליש קייק ארוכה מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות עד להזהבה.


הערה: עוגת וניל של קרין גורן בצרוף שוקולד.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג