יום רביעי, 21 באפריל 2010

עוגת זברה/קרין גורן



חייבת להמליץ!!! מס' דקות הכנה, למקפיא ומתקבל קינוח מדהים!!!

מצרכים:

2 מיכלים שמנת מתוקה

1/2 כוס חלב

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס סוכר

1 קופסא גבינה לבנה 5% שומן (250 גרם)

20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד (קצת יותר מחצי חבילה)
להרטבת הבסקוויטים:

1 כוס חלב

לקישוט:2 שורות של קוביות שוקולד חלב.


אופן הכנה:

1. לשים בקערה ולהקציף במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.

2. להוסיף גבינה, אני מערבבת בעדינות מעט עד שמתמזג.

2. לשפוך את התערובת לתבנית המשומנת כמעט עד הסוף וליישר. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).

3. טובלים ביסקוויט בקערה עם קצת חלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים). מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד הוא נוגע בתחתית התבנית.ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.

4. מורחים מלמעלה את שארית הקרם, לכיסוי.

5. להכניס למקפיא למשך הלילה.

6. להפוך על מגש ולהוציא מהתבנית.

7. לגרר שוקולד חלב בפומפייה מעל העוגה.

8. מפשירים שעה בערך במקרר ומגישים קר. (אם עדין קפוא להפשיר מעט מחוץ למקרר).


הערה: תמיד מצליח. השבוע הכנתי 3 עוגות כאלה בבת אחת. מיד למקפיא ומוכנות להגשה...

סליחה על איכות התמונה. צולמה בטלפון נייד, אעדכן בהזדמנות הראשונה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג