מצרכים
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
200 גרם (26 יחידות) ביסקוויטים פתיבר
300 גרם שערות חלבה מפוררות
1/2 כוס חלב
לציפוי:
100 גרם שערות חלבה מפוררות
אופן הכנה:
1. להמיס את שני סוגי השוקולד עם חמאה במיקרוגל (כך אני הכנתי) או על אמבט מים חמים לערבב למשחה חלקה.
2.לטחון ביסקוויטים במעבד מזון לפירורים ולהעביר לקערה.
3. להוסיף את החלבה המפוררת (300 גרם), חלב ואת תערובת השוקולד ולערבב לתערובת אחידה.
4. להכניס למקרר ללשעתיים להתייצבות התערובת. (לא מומלץ לקצר כי אז התערובת תהא רכה ולא נוחה לעבודה)
5. להכין כדורים בקוטר כ- 3 ס”מ ולגלגל בחלבה מפוררת.
6. להכניס למקרר , להגיש קר.
הערה:לטעמי החלבה היתה מודגשת מידי ודי מתוק, אך טעים. היו כאלה שטעמו ואמרו "טעם גן עדן".
הכל שאלה של טעם, פעם הבאה אכין עם פחות חלבה. למרות שכמו שציינתי היו שהתלהבו מאוד כמו שזה.
מקור - רות אוליבר ושי לי ליפא אנג'ל - אתר על השולחן, איכות תמונה ירודה לצערי כי צולם בטלפון נייד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה