מצרכים:
250 גרם פסטה מסולסלת
3 כוסות מים רותחים
1 כוס חלב
2 ביצים
150 גרם גבינה צהובה
1 גביע קוטג'
1 חבילה קטנה רסק עגבניות
3 עגבניות בשלות מגורדות בפומפיה
1 בצל
תבלינים:
אורגנו, פלפל, מלח לפי הטעם.
מס' טיפות טבסקו/ רוטב צ'ילי חריף-מתוק לפי הטעם.
אופן הכנה:
1. לשפוך מים וחלב לסיר לרתיחה ולהוסיף פסטה. כשמתרכך לסנן ולשים ובקערה.
2. לטגן בצל קצוץ גס להזהבה.
להוסיף עגבניות מגורדות את התבלינים ורסק העגבניות ולבשל ביחד כ 3 דקות. לכבות אש.
3. לקערת הפסטה להוסיף קוטג' , רוטב העגבניות שהכנו, 2 הביצים ו 2/3 גבינה צהובה מגוררת. ולערבב הכל ביחד.
4. לשפוך את כל התערובת של הפסטה לתבנית/פיירקס ששימנתי קצת לפני, ולישר.
5. לפזר מלמעלה גבינה צהובה מגוררת.
6. בתנור 180 מעלות כ- 30 דקות או עד שמזהיב למעלה.
קיבלתי פעם מתכון מחברה , קצת שינוי שלי.
250 גרם פסטה מסולסלת
3 כוסות מים רותחים
1 כוס חלב
2 ביצים
150 גרם גבינה צהובה
1 גביע קוטג'
1 חבילה קטנה רסק עגבניות
3 עגבניות בשלות מגורדות בפומפיה
1 בצל
תבלינים:
אורגנו, פלפל, מלח לפי הטעם.
מס' טיפות טבסקו/ רוטב צ'ילי חריף-מתוק לפי הטעם.
אופן הכנה:
1. לשפוך מים וחלב לסיר לרתיחה ולהוסיף פסטה. כשמתרכך לסנן ולשים ובקערה.
2. לטגן בצל קצוץ גס להזהבה.
להוסיף עגבניות מגורדות את התבלינים ורסק העגבניות ולבשל ביחד כ 3 דקות. לכבות אש.
3. לקערת הפסטה להוסיף קוטג' , רוטב העגבניות שהכנו, 2 הביצים ו 2/3 גבינה צהובה מגוררת. ולערבב הכל ביחד.
4. לשפוך את כל התערובת של הפסטה לתבנית/פיירקס ששימנתי קצת לפני, ולישר.
5. לפזר מלמעלה גבינה צהובה מגוררת.
6. בתנור 180 מעלות כ- 30 דקות או עד שמזהיב למעלה.
קיבלתי פעם מתכון מחברה , קצת שינוי שלי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה