יום שני, 14 בדצמבר 2009

פשטידת פסטה בתנור

מצרכים:

250 גרם פסטה מסולסלת

3 כוסות מים רותחים

1 כוס חלב

2 ביצים

150 גרם גבינה צהובה

1 גביע קוטג'

1 חבילה קטנה רסק עגבניות

3 עגבניות בשלות מגורדות בפומפיה

1 בצל

תבלינים:

אורגנו, פלפל, מלח לפי הטעם.

מס' טיפות טבסקו/ רוטב צ'ילי חריף-מתוק לפי הטעם.



אופן הכנה:



1. לשפוך מים וחלב לסיר לרתיחה ולהוסיף פסטה. כשמתרכך לסנן ולשים ובקערה.

2. לטגן בצל קצוץ גס להזהבה.
להוסיף עגבניות מגורדות את התבלינים ורסק העגבניות ולבשל ביחד כ 3 דקות. לכבות אש.

3. לקערת הפסטה להוסיף קוטג' , רוטב העגבניות שהכנו, 2 הביצים ו 2/3 גבינה צהובה מגוררת. ולערבב הכל ביחד.

4. לשפוך את כל התערובת של הפסטה לתבנית/פיירקס ששימנתי קצת לפני, ולישר.

5. לפזר מלמעלה גבינה צהובה מגוררת.

6. בתנור 180 מעלות כ- 30 דקות או עד שמזהיב למעלה.



קיבלתי פעם מתכון מחברה , קצת שינוי שלי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג