מצרכים:
6 ביצים שלמות
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1 כוסות קמח
1/2 1 - 1 כוסות שמן (לפי הטעם)
3 חבילות שוקולד מריר
מעט מים
אופן הכנה: - יש לציין כי כשמדובר על כוסות במתכון זה מדובר על כוס פלסטיק חד פעמית.
1. בקערה להקציף 6 ביצים שלמות.
2. להוסיף 1/2 1 כוסות סוכר לערבב בעדינות בכף.
3. להוסיף 1/2 כוסות קמח לערבב בעדינות.
4. להוסיף 1/2 1 -1 כוסות שמן.
5. לקחת 3 חבילות שוקולד מריר ששברת לקוביות להכניס לקערה טנה המתאימה למיקרוגל, להוסיף טיפה מים שיהיה בתחתית ולהמיס במיקרו כ 40 שניות להוציא לערבב ואם לא נמס מספיק להכניס לעוד 10 שניות ולבדוק שוב.
6. להכניס את השוקולד המומס לתוך הקערה עם תערובת הביצים ובעדינות לקפל פנימה. עד שהצבעים מתמזגים והכל הפך חום.
7. למזוג לתבנית קטנה משומנת. (אפשר קצת יותר גדולה מהתבנית שבתמונה - ואז ייצא יותר נמוך. העוגה אמורה לצאת נמוכה כמו בראוניז, עם קראנצ'יות למעלה).
8. לאפות בתנור 180 מעלות כשהתבנית בשורה הנמוכה בתנור, תבנית קטנה למשך חצי שעה.
חותכים לריבועים קטנים אחרי שמתקרר. היא יותר טובה אחרי שהתקררה.
(מחזיקים בחוץ לא במקרר, אם נשאר ממנה משהו).
הערה- יש לציין כי צריך להזהר עם כמות החתיכות שאוכלים בבת אחת היא קצת "כבדה".
מקור: תודה לדניאל, אצלה טעמתי והתמכרתי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה