יום שישי, 9 באוקטובר 2009

מעורב (מחזה ולבבות עוף)



מצרכים:

1100 גרם חזה עוף (לחתוך לקוביות)
500 גרם לבבות
1/2 כפית כמון
1 כפית קארי
1 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
כפית פפריקה מתוקה
תבלית תיבולית צלי של קנור (אפשר להמיס עם טיפונת מיים בכוס ואז להוסיף)
2 בצלים גדולים לחתוך לחצי ואז פסים (ייצאו חצאי עיגול - רצועות).
חבילת פטריות חתוכות.
4 שיני שום.
קצת שמן קנולה לטיגון.


אופן הכנה:

*לחתוך את חזה העוף לקוביות בינוניות, לנקות את הלבבות (אני חותכת את השומן העודף בקצה).

1. לשים בסיר בינוני קצת שמן ולטגן/לאדות את הבצל כשמתחיל להיות שקוף לחתוך שום לקוביות קטנטנות ולהוסיף. לערבב, עוד רגע ולהכניס את הפטריות לערבב ביחד עד שהפטריות מקבלות צבע.

2. להוסיף את העוף והלבבות ולערבב, להוסיף את כל התבלינים: כמון קארי כורכום מלח פלפל וקוביית התיבולית. לערבב.

3. לכסות את הסיר ומידי פעם לערבב, לשים לב לערבב שכל העוף והלבבות יתבשלו. כ 20 דקות לשים לב כשהעוף נראה מוכן לכבות את האש כדי שלא יתייבש.

(לבדוק על ידי לקיחת חתיכת עוף ולחתוך לראות שמוכן בפנים , אם לא מוכן להחזיר לערבב ולבדוק שוב מיד כשמוצאים שמוכן לכבות).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג