יום שני, 14 בספטמבר 2009

שעועית מוקפצת עם שומשום או שקדים קלויים.


מצרכים:
1/2 ק"ג שעועית אני מעדיפה עדינה


כף שמן


כף שום כתוש


2 כפות סויה


1 כפית סוכר


1/2 כפית מלח


כף שמן שומשום


50 גר' שומשום





אופן הכנה:


מחממים שמן על מחבת.


מוסיפים שעועית ומטגנים עד קבלת סימני חריכה.


מוסיפים את השום וממשיכים לטגן.


מוסיפים סויה, סוכר, מלח וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.


מוסיפים 2 כפות מים, שמן שומשום. מערבבים ומורידים מהאש.




על מחבת נפרדת קולים מעט שומשום. מפזרים על השעועית. מגישים חם.


את השומשום אפשר להמיר בשבבי שקדים קלויים.



בתאבון.


מקור: אחותי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג