
מצרכים:
1/2 ק"ג שעועית אני מעדיפה עדינה
כף שמן
כף שום כתוש
2 כפות סויה
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
כף שמן שומשום
50 גר' שומשום
אופן הכנה:
מחממים שמן על מחבת.
מוסיפים שעועית ומטגנים עד קבלת סימני חריכה.
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן.
מוסיפים סויה, סוכר, מלח וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.
מוסיפים 2 כפות מים, שמן שומשום. מערבבים ומורידים מהאש.
על מחבת נפרדת קולים מעט שומשום. מפזרים על השעועית. מגישים חם.
את השומשום אפשר להמיר בשבבי שקדים קלויים.
בתאבון.
מקור: אחותי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה