מצרכים:
12 שוקיים (פולקע) בלי עור
4 חצאי חזה עוף
פירורי לחם (אני משתמשת לפעמים במוזהב לפעמים במתובל הירוק)
5 כפות מיונז מלאות
4-5 כפות קטשופ
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
אופן הכנה:
1. בקערה גדולה לשים מיונז , קטשופ ופפריקה מתוקה לערבב (יוצא צבע ורוד)
(מיונז וקטשופ אפשר לפי הטעם ולפי כמות העוף - כשיותר מיונז מקטשופ טועמים ומשפרים טעם)
2. להכניס את חלקי העוף ולצפותם להשאיר במקרר ללילה
3. להוציא את חלקי העוף לטבול אותם בפרורי הלחם
4. לקחת תבנית פיירקס גדולה או תבנית התנור להניח עליה נייר כסף או נייר אפיה
5. לחמם תנור 200 מעלות
6. להניח את חלקי העוף בתבנית לכסות ולאטום את התבנית בנייר כסף ולהכניס לתנור ל 45 דקות.
7. לאחר 45 דקות להסיר את הכיסוי ולהשאיר עוד כ- 15 דקות מתוכן אפשר 10 דקות על גריל.
להוציא כשנראה קריספי.
הילדים זוללים את זה וגם המבוגרים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה