
מצרכים:
1 בצל
חצי קילו בשר טחון
2 שיני שום
100 גרם זיתים ירוקים מגולענים
פפריקה מתוקה לפי הטעם
מעט מלח
3 ביצים קשות
חבילת בצק עלים
אופן הכנה:
מטגנים בצל קצוץ עם מעט שמן עד שקיפות
מוסיפים ומפוררים חצי קילו בשר טחון.
מוסיפים 2 שיני שום, 100 גרם זיתים מגולענים,פפריקה מתוקה, ומעט מלח. כשהבשר משחים מכבים את האש.
לאחר שמקררים מוסיפים 3 ביצים קשות חתוכות. לערבב בעדינות.
פורסים בצק עלים לשניים, שמים מחצית מהכמות בכל חלק ומגלגלים לרולדה.
מעל מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
לתנור לחום של 170 מעלות עד שהרולדה מזהיבה.
מקור: שרון חברה של אחותי.
מאוד טעים!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה