יום שני, 14 בספטמבר 2009

2 רולדות בשר/ של שרון חברה של אחותי


מצרכים:

1 בצל

חצי קילו בשר טחון

2 שיני שום

100 גרם זיתים ירוקים מגולענים

פפריקה מתוקה לפי הטעם

מעט מלח

3 ביצים קשות

חבילת בצק עלים



אופן הכנה:

מטגנים בצל קצוץ עם מעט שמן עד שקיפות

מוסיפים ומפוררים חצי קילו בשר טחון.

מוסיפים 2 שיני שום, 100 גרם זיתים מגולענים,פפריקה מתוקה, ומעט מלח. כשהבשר משחים מכבים את האש.

לאחר שמקררים מוסיפים 3 ביצים קשות חתוכות. לערבב בעדינות.


פורסים בצק עלים לשניים, שמים מחצית מהכמות בכל חלק ומגלגלים לרולדה.

מעל מורחים ביצה ומפזרים שומשום.


לתנור לחום של 170 מעלות עד שהרולדה מזהיבה.


מקור: שרון חברה של אחותי.

מאוד טעים!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג