יום שישי, 12 ביוני 2009

רצועות תפוח אדמה אפוי בתנור


מצרכים:
8 תפוחי אדמה
6 כפות שמן זית
כף מים
כף פפריקה
כף וחצי אבקת מרק בצל
כפית רוטב צ'ילי מתוק
פלפל שחור
כפית שום כתוש
כף קטשופ.
אופן הכנה:
1. לקלף תפו"א, לחתוך לאורך ואז כל חצי שוב לארבע (לרצועות כמו צ'יפס עבה)
2. בקערה קטנה לערבב את כל שאר החומרים - שמן זית, פפריקה מתוקה, אבקת מרק בצל, רוטב צ'ילי מתוק, מעט פלפל שחור, שום כתוש וקטשופ.
3. לשים את תפו"א בתבנית ולשפוך עליהם את הרוטב ולערבב
לתנור 180 מעלות לשעה/ עד שמתרכך (לערבב בעדינות מידי פעם כדי שהרוטב שבתחתית יצפה את הכל)
אחר כך כ - 8 דקות על גריל (לקבלת צבע יפה)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג