מצרכים:
5 ביצים
1/2 כוס סוכר
אינסטנט פודינג שוקולד ואינסטנט פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
1/2 1 כוס חלב
50 גרם שוקולד מריר
כף מים
קצת מרגרינה
1-2 כפות קקאו
אופן הכנה:
שכבה ראשונה-
1. להפריד 5 ביצים (חלבון / חלמון)
2. להקציף חלבונים לקצף, להוסיף 1/2 כוס סוכר ולהמשיך להקציף לקצף קשה.
3. להנמיך ולהוסיף 5 חלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד, לערבב ביחד.
4. לשמן תבנית ולשפוך את התערובת ולתנור לאפות 180 מעלות כ 40 דקות.
אחרי שמתקרר למעוך (להנמיך גובה)
שכבה שניה-
בקערה להקציף 2 שמנת מתוקה ו- 1/2 1 כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל. לשפוך ולשטח על העוגה.
שכבה שלישית:
להמיס 50 גרם שוקולד מריר בסיר קטן עם 1 כף מים טיפה מרגרינה 1-2 כפותקקאו וכשנמס הכל
5 ביצים
1/2 כוס סוכר
אינסטנט פודינג שוקולד ואינסטנט פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
1/2 1 כוס חלב
50 גרם שוקולד מריר
כף מים
קצת מרגרינה
1-2 כפות קקאו
אופן הכנה:
שכבה ראשונה-
1. להפריד 5 ביצים (חלבון / חלמון)
2. להקציף חלבונים לקצף, להוסיף 1/2 כוס סוכר ולהמשיך להקציף לקצף קשה.
3. להנמיך ולהוסיף 5 חלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד, לערבב ביחד.
4. לשמן תבנית ולשפוך את התערובת ולתנור לאפות 180 מעלות כ 40 דקות.
אחרי שמתקרר למעוך (להנמיך גובה)
שכבה שניה-
בקערה להקציף 2 שמנת מתוקה ו- 1/2 1 כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל. לשפוך ולשטח על העוגה.
שכבה שלישית:
להמיס 50 גרם שוקולד מריר בסיר קטן עם 1 כף מים טיפה מרגרינה 1-2 כפותקקאו וכשנמס הכל
(אם השוקולד קשה להוסיף כף חלב) לקרר קצת ולשפוך מעל הקצף.
ולמקרר.
קיבלתי לפני שנים - מוצלחת וטעימה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה