יום שישי, 12 ביוני 2009

עוגת שוקולד וקצפת

מצרכים:
5 ביצים
1/2 כוס סוכר
אינסטנט פודינג שוקולד ואינסטנט פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
1/2 1 כוס חלב
50 גרם שוקולד מריר
כף מים
קצת מרגרינה
1-2 כפות קקאו

אופן הכנה:
שכבה ראשונה-
1. להפריד 5 ביצים (חלבון / חלמון)
2. להקציף חלבונים לקצף, להוסיף 1/2 כוס סוכר ולהמשיך להקציף לקצף קשה.
3. להנמיך ולהוסיף 5 חלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד, לערבב ביחד.

4. לשמן תבנית ולשפוך את התערובת ולתנור לאפות 180 מעלות כ 40 דקות.
אחרי שמתקרר למעוך (להנמיך גובה)

שכבה שניה-
בקערה להקציף 2 שמנת מתוקה ו- 1/2 1 כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל. לשפוך ולשטח על העוגה.

שכבה שלישית:
להמיס 50 גרם שוקולד מריר בסיר קטן עם 1 כף מים טיפה מרגרינה 1-2 כפותקקאו וכשנמס הכל

(אם השוקולד קשה להוסיף כף חלב) לקרר קצת ולשפוך מעל הקצף.


ולמקרר.



קיבלתי לפני שנים - מוצלחת וטעימה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג