מצרכים:
1 חבילת פסטה קצרה
1/4 כפית מלח
כף מרגרינה (אני מעדיפה פיזור של קצת שמן)
לרוטב:
3 עגבניות מגוררות גס
כפית בזיליקום טרי קצוץ
כף רסק עגבניות (אפשר יותר)
קצת מלח
1/4 כוס חלב
1 חבילת פסטה קצרה
1/4 כפית מלח
כף מרגרינה (אני מעדיפה פיזור של קצת שמן)
לרוטב:
3 עגבניות מגוררות גס
כפית בזיליקום טרי קצוץ
כף רסק עגבניות (אפשר יותר)
קצת מלח
1/4 כוס חלב
בנוסף מעל הכל:
1/4 כוס גבינה צהובה מגוררת לזריה
1/2 כפית בזיליקום קצוץ לזריה.
אופן הכנה:
1. להכין פסטה לפי הוראות ההכנה. עם מלח
כשמוכן לסנן ולערבב עם המרגרינה או שמן
2. לערבב את חומרי הרוטב עם הפסטה בקערה.
לשמן תבנית , לשפוך את הפסטה עם הרוטב לתבנית וליישר.
3. לפזר מעל הכל גבינה צהובה מגוררת ובזיליקום.
לתנור 180 מעלות ל- 35 דקות או כשמזהיב.
מקור: אחותי.
הערה: להשהות קצת לפני האכילה. שיתקרר טיפה.
אני הכנתי מראש וחיממתי אחרי שחיכתה במקרר עדיין יצאה מעולה.
1/4 כוס גבינה צהובה מגוררת לזריה
1/2 כפית בזיליקום קצוץ לזריה.
אופן הכנה:
1. להכין פסטה לפי הוראות ההכנה. עם מלח
כשמוכן לסנן ולערבב עם המרגרינה או שמן
2. לערבב את חומרי הרוטב עם הפסטה בקערה.
לשמן תבנית , לשפוך את הפסטה עם הרוטב לתבנית וליישר.
3. לפזר מעל הכל גבינה צהובה מגוררת ובזיליקום.
לתנור 180 מעלות ל- 35 דקות או כשמזהיב.
מקור: אחותי.
הערה: להשהות קצת לפני האכילה. שיתקרר טיפה.
אני הכנתי מראש וחיממתי אחרי שחיכתה במקרר עדיין יצאה מעולה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה