יום חמישי, 11 ביוני 2009

פסטה בתנור


מצרכים:
1 חבילת פסטה קצרה
1/4 כפית מלח
כף מרגרינה (אני מעדיפה פיזור של קצת שמן)

לרוטב:
3 עגבניות מגוררות גס
כפית בזיליקום טרי קצוץ
כף רסק עגבניות (אפשר יותר)
קצת מלח
1/4 כוס חלב
בנוסף מעל הכל:
1/4 כוס גבינה צהובה מגוררת לזריה
1/2 כפית בזיליקום קצוץ לזריה.

אופן הכנה:
1. להכין פסטה לפי הוראות ההכנה. עם מלח
כשמוכן לסנן ולערבב עם המרגרינה או שמן

2. לערבב את חומרי הרוטב עם הפסטה בקערה.
לשמן תבנית , לשפוך את הפסטה עם הרוטב לתבנית וליישר.

3. לפזר מעל הכל גבינה צהובה מגוררת ובזיליקום.

לתנור 180 מעלות ל- 35 דקות או כשמזהיב.

מקור: אחותי.
הערה: להשהות קצת לפני האכילה. שיתקרר טיפה.
אני הכנתי מראש וחיממתי אחרי שחיכתה במקרר עדיין יצאה מעולה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג