יום ראשון, 24 במאי 2009

נודלס עוף ורצועות כרוב


מצרכים:
2 חזה עוף
קצת שמן זית
שמן שומשום
סוכר
פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כרוב קטן
נודלס (אטריות ביצים עבות)
אופן הכנה:
1. לחתוך את חזות העוף לקוביות קטנות ובנפרד לחתוך 1/2 כרוב קטן לרצועות.
2. לשים קצת שמן זית בסיר בינוני על להבה בינונית, להכניס את חתיכות העוף.
4. להוסיף 3 כפות סויה ו-4 כפות שמן שומשום, כף סוכר וכף פפריקה אדומה מתוקה. לערבב ולטגן עד שהעוף נראה מוכן.
5. להוסיף פנימה את רצועות הכרוב ולערבב להשאיר על האש עד שנראה שהכרוב התרכך.
6. בסיר נפרד להכין את הנודלס במים ומלח בהתאם להוראות על האריזה. לסנן כשמוכן.
7. להוסיף נודלס לסיר העוף והכרוב ולהוסיף תיבול לפי הטעם עוד סויה שמן שומשום פפריקה מתוקה וסוכר.
הערה:אכלתי אתמול אצל אחותי התלהבתי והכנתי היום בבית. אחותי שמה יותר סוכר-מתוק וטעים, אצלי עשיתי פחות מתוק וגם טעים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג