יום חמישי, 28 במאי 2009

סלט צדפי פסטה - קר.

בל"ג בעומר הכיתתי היה סלט פסטה קר מדהים,כמובן שדאגתי לקבל מאחד ההורים את המתכון והינה הוא:
מצרכים:
500 גרם צדפי פסטה קטנים
מיץ מלימון
1 גביע שמנת חמוצה
2 כפיות חרדל דיז'ון
1 שן שום מעוכה
צרור שמיר ללא גבעולים קצוץ דק
פלפל שחור טחון טרי
מלח
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מכינים את הרוטב ללא שמן הזית : מערבבים את מיץ הלימון השמנת והחרדל. מוסיפים את השום והשמיר כפית מלח
והרבה פלפל טחון טרי, מערבבים ושמים במקרר למיזוג הטעמים.
2. מבשלים את הפסטה לדרגת "אל דנטה", מסננים, שוטפים במים קרים ומעבירים לקערה, יוצקים את שמן הזית
ומערבבים היטב. מניחים את הפסטה להתקרר ובוחשים מדי פעם למנוע הידבקות.
3. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בזהירות עד שהרוטב מצפה את הצדפים.
4. יש לערבב שוב לפני ההגשה .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג