יום שבת, 30 במאי 2009

אורז באיטריות

מצרכים:
1 בצל
1 כוס אטריות דקות
2 כפות שמן
1/2 1 כוס אורז פרסי
3 כוסות מים
כפית מלח

אופן הכנה:
1. קולים אטריות במחבת יבשה על הכיריים עד שישחימו תוך בחישה לקבלת אחידות, להשגיח שלא ייחרך.
2. לחמם שמן בסיר, אש בינונית, להוסיף אורז ולבחוש שהגרגרים יצופו היטב.
3. בסיר נפרד מטגנים בצל קצוץ לשקיפות.
5. מוסיפים את המים , בצל , אטריות ומלח ובוחשים היטב.
4. מכסים, מנמיכים, מבשלים כ- 18 דקות או עד שאורז יתרכך והמים יספגו.
כיבוי אש, השהייה עם כיסוי 5 דקות.

הערה: נלקח מעיתון ישן - מוצלח מאוד. לא ידוע המקור.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג