קל מאוד להכנה והריח שמפיץ בבית מדהים....
מצרכים:
6 פלפלים אדומים
500 גרם גבינה לבנה
1 ביצה
חופן שמיר קצוץ
מלח, פלפל שחור
פפריקה מתוקה
אופן הכנה:
לחתוך את הפלפלים לחצי ולהניח על תבנית משומנת קלות (בספריי שמן) כשהם נקיים.
בקערה לערבב גבינה שמיר קצת מלח ו-1/4 כפית פלפל (אפשרי לנסות לשים לאט מלח ופלפל ולטעום שלא ייצא חריף בטעות), להוסיף ביצה ולערבב.
לקחת כף ולמלא את הפלפלים.
לקחת קצת משאריות של פלפל שנשאר בצד לחתוך קוביות קטנות ולהניח מעל הגבינה (ליופי) וגם לפזר טיפה פפריקה מתוקה.
בתנור 180 מעלות 40 דקות
(אני הפעם הכנתי 50 דקות לרכך עוד קצת את הפלפל) יצא ממש טעים.
מקור: אמא.
מצרכים:
6 פלפלים אדומים
500 גרם גבינה לבנה
1 ביצה
חופן שמיר קצוץ
מלח, פלפל שחור
פפריקה מתוקה
אופן הכנה:
לחתוך את הפלפלים לחצי ולהניח על תבנית משומנת קלות (בספריי שמן) כשהם נקיים.
בקערה לערבב גבינה שמיר קצת מלח ו-1/4 כפית פלפל (אפשרי לנסות לשים לאט מלח ופלפל ולטעום שלא ייצא חריף בטעות), להוסיף ביצה ולערבב.
לקחת כף ולמלא את הפלפלים.
לקחת קצת משאריות של פלפל שנשאר בצד לחתוך קוביות קטנות ולהניח מעל הגבינה (ליופי) וגם לפזר טיפה פפריקה מתוקה.
בתנור 180 מעלות 40 דקות
(אני הפעם הכנתי 50 דקות לרכך עוד קצת את הפלפל) יצא ממש טעים.
מקור: אמא.
נראה שילוב מנצח.
השבמחקהאתר ממש יפה.