יום רביעי, 13 במאי 2009

קציצות עוף נודלס ופלפלים




מצרכים לקציצות:
600 גרם עוף טחון
1 בצל קצוץ
1/2 1 כפית אורגנו יבש
1/2 חב' פטרוזיליה קצוצה
4 שיני שום כתוש
1/2 כפית פלפל שחור
1 ביצה
1 כף פירורי לחם.



לרוטב לקציצות:
מעט שמן זית
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
1/2 כוס מים
מעט פלפל שחור ומלח



חבילת נודלס דקים
2 פלפל ירוק
2 פלפל אדום
2 בצל
1/2 כוס סויה
1 כפית רוטב צילי מתוק
כפית פלפל שחור


אופן הכנה:

בקערה לערבב את כל חומרי הקציצות.




להרתיח מים בסיר גדול להכניס את הנודלס ולהכין לפי ההוראות עם קצת מלח.
כשמוכן לסנן.לאחר שהכנו את הנודלס לשים בצד.




בסיר שבו בישלנו את הנודלס כעת כשהוא ריק לשפוך אליו מעט שמן זית ואת העגבניות ו1/2 כוס מים טיפה מלח פלפל לערבב לאדות 5-10 דקות ולהוסיף מעל את הקציצות (להכין קציצות קטנות כמו כדור פינג פונג) לכסות במכסה ולהשאיר 1/2 שעה. מידי פעם ערבבתי בעדינות.





לחתוך רצועות פלפלים ובצל, בווק לשים קצת שמן זית , רצועות הבצל הפלפל האדום והירוק 1/2 כוס סויה, כפית פלפל שחור, כפית צ'ילי מתוק , לאדות 1/2 שעה עד שהפלפלים נראים רכים והבצל נראה מוכן.


כשהפלפלים נראים מוכנים בווק להוסיף את הנודלס לווק ולערבב. אם נראה שהנודלס עדין לבנים מידי להוסיף קצת סויה ולערבב מס' דקות ולכבות את האש.


להעביר את הנודלס עם הירקות למחבת גדולה עמוקה ורחבה , כשהקציצות מוכנות להעבירן יחד עם הרוטב מעל הנודלס ולערבב בזהירות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג