מצרכים:
שקית גזר גמדי קפוא
קצת שמן (לא חובה)
כף דבש
כף סילאן
כפית רוטב צילי מתוק
2 כפות סויה
1/3 כוס מים
1/2 כפית חרדל
אופן הכנה:
לשים בקערה גזר גמדי קפוא ולשפוך עליו מים רותחים להפשרה. לשפוך את המים.
לערבב את השמן דבש סילאן צילי מתוק סויה חרדל , מים לטעום ולשפר טעמים לכיוון מתוק יותר או פחות בהתאם לטעם האישי.
בסיר קטן לשים את הגזר הגמדי להוסיף את הרוטב לערבב על אש קטנה עד שרואים שהרוטב הסמיך על גבי הגזר לא נותר עוד נוזלי והגזר רך למאכל. בערך 1/2 שעה 40 דקות. תוך כדי הכנה לערבב מידי פעם.
הגשתי חם האמת שהכנתי לפני ושמתי במקרר לפני ההגשה שמתי שוב על הגז לחימום ויצא ממש טעים.
יצא מאוד מאוד טעים!
השבמחקמומלץ בחום!
*השתמשתי בכף שמן זית ובכפית של חרדל דיז'ון במקום חצי כפית של חרדל רגיל.
למה סויה למה ..האמת זה לא הלך בכלל .למה שמתי 😑
השבמחקלמה סויה למה ..האמת זה לא הלך בכלל .למה שמתי 😑
השבמחק