יום שבת, 9 במאי 2009

סלט פסטה קר


מצרכים:

1 חבילה פסטה קצרה

1 קופסת שימורים תירס
1 קופסת שימורים מלפפון חמוץ (בחומץ)

1 קופסת שימורים אפונה וגזר

1 קופסא של פלפל אדום מוחמץ

צרור שמיר

1 קופסא של גבינה בולגרית (גוש)
(ראיתי שיש היום לקנות גם כבר חתוך לקוביות)

2 כפות מיונז

2 כפיות חרדל

כף מיץ לימון

פלפל שחור.



אופן הכנה:

להכין 3/4 עד חבילה שלמה של פסטה לפי ההוראות על השקית.

להעביר לקערה גדולה
להוסיף מלפפונים חמוצים- קוביות קטנות

להוסיף אפונה וגזר,

1/3 חב' פלפל אדום מוחמץ חתוך לקוביות קטנטנות

להוסיף תירס

להוסיף חופן שמיר קצוץ

לערבב

להוסיף פלפל שחור לפי הטעם ולערבב

להוסיף קוביות גבינה בולגרית

לערבב בעדינות


להכין רוטב ביחס של 1 כף מיונז כפית חרדל וכף לימון ולערבב לדעתי בכמות של חב' פסטה צריך כפול. (2 כפות מיונז 2 כפיות חרדל ולימון 2 כפות או לפי הטעם) לטעום את הרוטב לשפר טעם אם צריך לפעמים החרדל מודגש מידי אז להוסיף עוד קצת מיונז.


לשפוך לקערת הפסטה ולערבב בעדינות.

לפעמים כשאני טועמת אני מוסיפה עוד קצת לימון כי מוסיף טעם לדעתי.


הערות: יש אפשרות לגרוע מחלק מהירקות, יש אפשרות להוסיף קוביות ביצה קשה ולערבב בעדינות. שאלה של טעם.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג