יום שישי, 24 באפריל 2009

ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות













ספגטי קל להכנה מעולה לילדים.

רוטב עגבניות:
מצרכים:
בצל גדול
קופסת שימורים פטריות שמפיניון פרוסות (או סלסלה טריה)
6 שיני שום
2 רסק עגבניות גדול
כף אורגנו יבש
כף בזיליקום יבש
3/4 כף פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
כף שטוחה אבקת מרק עוף (ללא מונוסדיום - חומרים טבעיים)
פלפל שחור.
מעט שמן לטיגון

אופן הכנה:
על להבה בינונית, קצת שמן במחבת עמוקה ולטגן בצל קצוץ עם קצת פלפל שחור, כשנעשה קצת שקוף להוסיף שום קצוץ ופטריות ולערבב.
לאחר מס' דקות להוסיף רסק עגבניות ו 1/2 3 כוסות מים.
לערבב
להוסיף אורגנו בזיליקום פפריקה מתוקה וחריפה אבקת מרק ו 1/3 כפית פלפל שחור.
לערבב ולהשאיר על להבה בינונית נמוכה 15 דקות.

חבילה וחצי ספגטי מס' 8 ולהכין בסיר עם מים רותחים לפי ההוראות על השקית.
כשמוכן הספגטי לסנן לשטוף מעט להחזיר את הספגטי לסיר ולשפוך פנימה ולערבב את הרוטב.
ובתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג