סוף סוף שניצל לא מטוגן, שהחלטתי להכין פתאום, ולמרבה ההפתעה יצא כל כך טעים. כולנו זללנו ונהנינו מאוד.
מצרכים:
מצרכים:
קילו שש מאות חזה עוף לשניצל
4 ביצים
4 ביצים
קמח
פירורי לחם (שקית רגילה ושקית הירוקה עם פטרוזיליה)
קצת סילאן
כף חרדן דיז'ון
קצת שום כתוש (השתמשתי בקפוא)
מעט פלפל שחור
פפריקה מתוקה
קצת שמן זית (או קנולה מעורבב בשמן זית כמו שאני השתמשתי - נקרא זיתולה של עץ הזית)
אופן הכנה:
קערה עם קמח.
בקערה שניה לערבב ביצים סילאן חרדל שום פלפל שחור ופפריקה מתוקה
בקערה נוספת פירורי לחם
לטבול חזה עוף בקמח אח"כ בתערובת הביצה ובתערובת פירורי הלחם.
אחר כך למרוח טיפה שמן זית (אני השתמשתי ב"זיתולה") בחלק העליון. (רק צד אחד זה שמונח כלפי מעלה)
שמתי בחלק התחתון תבנית התנור ומעליה את הרשת של התנור ועל הרשת הנחתי שניצלים
לחמם תנור 180 מעלות 15 דקות
בשלוש דקות אחרונות העליתי ל 200 מעלות.(לא חובה)
יצא מעולה טעים ולא מטוגן!
טעים מאוד. תודה.רבה!!!!
השבמחקהכנתי כרגע , יצא ממש טעים
השבמחקסיימתי כרגע להכין יצא ממש ממש טוב וטעים וקריספי. רצוי להוסיף מלח שלא רשום וכדאי מאוד לשמן את הרשת של התנור בכדי למנוע הדבקות. מתכון מעולה בריא וטעים
השבמחקנישמע מצוין אחלה מתכון אני הולכת לנסות אותו,
השבמחקניתן להוסיף מעט פפריקה חריפה לפיקנטיות!!!!
;]
עשיתי לשבת והיה טעים ביותר
השבמחקתודה
תודה רבה יצא טוב ופשוט
השבמחקמחזק את מה שנאמר. אכלנו את זה לארוחת ערב שישי ויצא נפלא. תודה רבה.
השבמחקתאיםםםםם
השבמחק