היינו אצל חברים לארוחת צהרים ובאופן ספונטני הכנו והיה מעדן:
פיתות
זעתר
שמן זית
לחצות פיתות (לפתוח אותן למעשה ל-2)
לטפטף קצת שמן זית (או עם מברשת סיליקון למרוח)
מעל זעתר לפי הטעם
לטוסטר אובן 180-200 מעלות עד שרואים שהתקשה קצת
יוצא קריספי וטעים מאוד.
פיתות
זעתר
שמן זית
לחצות פיתות (לפתוח אותן למעשה ל-2)
לטפטף קצת שמן זית (או עם מברשת סיליקון למרוח)
מעל זעתר לפי הטעם
לטוסטר אובן 180-200 מעלות עד שרואים שהתקשה קצת
יוצא קריספי וטעים מאוד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה