יום שבת, 1 במאי 2010

עוגת בננות



מצרכים:
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן קנולה
1.5 כוסות קמח תופח
2 בננות מעוכות
150 גרם חלבה מפוררת (או פחות לפי הטעם)
50 גרם נטיפי שוקולד (שוקולד צ'יפס) (לא חובה אך לדעתי מוסיף המון)
אופן הכנה:
1. בקערה לשים 4 ביצים וכוס סוכר ולערבב, תוך עירבוב להוסיף בזרם דק את שמן הקנולה.
להוסיף קמח תופח , 2 בננות מעוכות, חלבה (אפשר להוריד מעט מכמות החלבה- לפי הטעם בעיקר אם מוסיפים שוקולד), להוסיף את נטיפי השוקולד ולערבב.

2. לקחת 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיים לשמן ולפזר מעט סוכר על התבנית.

3. למלא את התבניות בתערובת העוגה ולהכניס לתנור 160 מעלות לכ- 45 דקות (לי לקח שעה).
לבדוק עם קיסם.
יוצא מעולה.
מקור: קיבלתי את המתכון מרותי שמצאה אותו בעיתון הארץ , המתכון המקורי ללא שוקולד, אך תוספת השוקולד מומלצת כי השילוב מנצח.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג