
מצרכים:
לקציצות:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1/2 חבילת פטרוזיליה
1/2 חבילת כוסברה
1 בצל בינוני (קצוץ - עדיף מטוגן)
1 תפוח אדמה קטן מגורר בפומפיה.
2-3 כפות פירורי לחם.
1/2 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה
1/3 כפית כמון
1/3 כפית אגוז מוסקט
1 כף שמן
1 כף מים
פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
לרוטב:
בצל קצוץ בינוני
כחצי כוס מים
1-2 כפות אבקת מרק עוף
סלרי שלם כל החלקים או שומר
פלפל שחור מלח
מעט כורכום
אפונה
אופן הכנה:
לטגן בצל עד שיזהיב ולהוסיף כחצי כוס מים.
להוסיף 1-2 כפות אבקת מרק עוף חלקי סלרי, פלפל מלח וכורכום.
לערבב את כל מרכיבי הקציצות , לגלגל קציצות ולהכניס לסיר לאחר רתיחה, לתת שוב לרתוח ולחכות על אש קטנה 10 דקות.
להוסיף אפונה ולערבב.
לבשל עוד כ-20 דקות.
מקור: חברה.
לקציצות:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1/2 חבילת פטרוזיליה
1/2 חבילת כוסברה
1 בצל בינוני (קצוץ - עדיף מטוגן)
1 תפוח אדמה קטן מגורר בפומפיה.
2-3 כפות פירורי לחם.
1/2 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה
1/3 כפית כמון
1/3 כפית אגוז מוסקט
1 כף שמן
1 כף מים
פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
לרוטב:
בצל קצוץ בינוני
כחצי כוס מים
1-2 כפות אבקת מרק עוף
סלרי שלם כל החלקים או שומר
פלפל שחור מלח
מעט כורכום
אפונה
אופן הכנה:
לטגן בצל עד שיזהיב ולהוסיף כחצי כוס מים.
להוסיף 1-2 כפות אבקת מרק עוף חלקי סלרי, פלפל מלח וכורכום.
לערבב את כל מרכיבי הקציצות , לגלגל קציצות ולהכניס לסיר לאחר רתיחה, לתת שוב לרתוח ולחכות על אש קטנה 10 דקות.
להוסיף אפונה ולערבב.
לבשל עוד כ-20 דקות.
מקור: חברה.
ותודה לרותי על התמונה!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה