יום שלישי, 2 ביוני 2009

לזניה

למדתי להכין מחברה לפני שנים רבות - מוצלחת מאוד!
מצרכים:
200 גרם אטריות רחבות (דפי לזניה)
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
1/2 כוס מים
מלח פלפל שחור ואורגנו יבש
2 קוטג'
2 ביצים.
200 גרם פרוסות גבינה צהובה
זיתים ירוקים ללא חרצנים

אופן הכנה:
רוטב אדום: רסק מים פלפל שחור אורגנו וזיתים ירוקים חתוכים קטן. לערבב הכל ביחד.
לבן: לערבב קוטג' ביצים פלפל שחור ומלח לפי הטעם.

סידור הלזניה :
בתבנית מלבנית משומנת לשים שכבות לפי הסדר: פסטה רוטב אדום קוטג' גבינה צהובה ושוב אותו דבר.

להכניס לתנור בחום בינוני (180 מעלות) למשך חצי שעה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג