למדתי להכין מחברה לפני שנים רבות - מוצלחת מאוד!
מצרכים:
200 גרם אטריות רחבות (דפי לזניה)
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
1/2 כוס מים
מלח פלפל שחור ואורגנו יבש
2 קוטג'
2 ביצים.
200 גרם פרוסות גבינה צהובה
זיתים ירוקים ללא חרצנים
אופן הכנה:
רוטב אדום: רסק מים פלפל שחור אורגנו וזיתים ירוקים חתוכים קטן. לערבב הכל ביחד.
לבן: לערבב קוטג' ביצים פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
סידור הלזניה :
בתבנית מלבנית משומנת לשים שכבות לפי הסדר: פסטה רוטב אדום קוטג' גבינה צהובה ושוב אותו דבר.
להכניס לתנור בחום בינוני (180 מעלות) למשך חצי שעה.
מצרכים:
200 גרם אטריות רחבות (דפי לזניה)
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
1/2 כוס מים
מלח פלפל שחור ואורגנו יבש
2 קוטג'
2 ביצים.
200 גרם פרוסות גבינה צהובה
זיתים ירוקים ללא חרצנים
אופן הכנה:
רוטב אדום: רסק מים פלפל שחור אורגנו וזיתים ירוקים חתוכים קטן. לערבב הכל ביחד.
לבן: לערבב קוטג' ביצים פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
סידור הלזניה :
בתבנית מלבנית משומנת לשים שכבות לפי הסדר: פסטה רוטב אדום קוטג' גבינה צהובה ושוב אותו דבר.
להכניס לתנור בחום בינוני (180 מעלות) למשך חצי שעה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה