יום שישי, 15 במאי 2009

טורטליני ברוטב שמנת ופטריות

מתכון שקיבלתי מחברה - מעדן ממש.
מצרכים:
250 גרם איטריות רחבות/ 2 חב' טורטליני
50 גרם חמאה
250 גרם פטריות טריות פרוסות
1 שמנת מתוקה
1 שמנת חמוצה
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת (100 גרם לתוך הרוטב את השאר מפזרים מעל)
מלח
פלפל שחור
2 שיני שום

אופן הכנה:
מבשלים את אטריות/טרטליני מים עם מלח מסננים ומניחים בצד

ממיסים חמאה מטגנים בצל ו-2 שיני שום
מוסיפים את הפטריות החתוכות ומטגנים ביחד כ-10 דקות
מוסיפים את השמנת המתוקה , החמוצה וגבינת הפרמזן ומבשלים כ- 5 דקות נוספות

מערבבים את הטורטליני/אטריות עם הרוטב מעבירים לתבנית מפזרים מעל גבינת פרמזן.
אפשר להכניס לתנור למספר דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג