כמה שזה פשוט להכנה ככה זה טעים!...
מצרכים
תפו"א בהתאם לכמות שרוצים (למשל אם לוקחים 6 תפו"א יצאו 12 חתיכות בתבנית)
אבקת מרק פטריות
שמן זית
אופן הכנה
שוטפים את תפוחי האדמה וחוצים לרוחב (לא מקלפים)
בקערה קטנה עמוקה (כקערת קורנפלקס) לשים 1/2 קערה שמן זית
ו-2 כפות אבקת מרק פטריות.
לערבב
לקחת תבנית עם נייר כסף (או בלי) לשמן טיפה ולהניח את תפוחי האדמה כשהצד החתוך (שטוח) על התבנית
בחלק העליון (עם הקליפה) לחרוץ X בעדינות עם סכין.
לשפוך על תפו"א את הרוטב שהכנו
מצרכים
תפו"א בהתאם לכמות שרוצים (למשל אם לוקחים 6 תפו"א יצאו 12 חתיכות בתבנית)
אבקת מרק פטריות
שמן זית
אופן הכנה
שוטפים את תפוחי האדמה וחוצים לרוחב (לא מקלפים)
בקערה קטנה עמוקה (כקערת קורנפלקס) לשים 1/2 קערה שמן זית
ו-2 כפות אבקת מרק פטריות.
לערבב
לקחת תבנית עם נייר כסף (או בלי) לשמן טיפה ולהניח את תפוחי האדמה כשהצד החתוך (שטוח) על התבנית
בחלק העליון (עם הקליפה) לחרוץ X בעדינות עם סכין.
לשפוך על תפו"א את הרוטב שהכנו
(במידה ובחרתם להכין הרבה תפו"א ונראה לכם שהרוטב לא מספיק - לא נורא אפשר ברגע להכין עוד).
להכניס לתנור 180 מעלות כשעה - לסיים כשתפו"א רכים. רצוי מידי פעם לשפוך קצת מהרוטב שבתבנית מעל תפו"א.
לסיום אני אוהבת לשים קצת על גריל לכמה דקות. שמקבל צבע יפה כמו בתמונה.
טיפ:
ניתן לרכך לפני כן את תפו"א במיקרו - לחצות את תפו"א להניח בקערה למיקרו ולהפעיל 5 דקות (בהתאם למיקרו)
זה יקצר זמן אפיה בתנור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה